Life @Biocodex

Success depends on people

Alles begint bij onze werknemers. Bij Biocodex Benelux zeggen we daarom graag dat succes wordt bepaald door mensen. Daarom stellen we onze werknemers centraal in onze beslissingen en acties.
Vraag je je af wat dit betekent in de praktijk? Je bent op de juiste plaats!

Gelijkwaardigheid & diversiteit​

Om succesvol te zijn, moet je weten hoe je jezelf kunt onderscheiden. Hoe doe je dat beter dan jezelf te zijn?
Bij Biocodex is diversiteit een kans. En inclusie is een keuze.
Onze medewerkers vertellen je er alles over.

Our employees tell you all about it.

Talent & training – B-Come focus ​

We leven in een wereld die voortdurend verandert. Om de uitdagingen aan te kunnen gaan die dit met zich meebrengt, moeten we ons als bedrijf voortdurend ontwikkelen. Daarom investeren we voortdurend in de ontwikkeling van onze werknemers door middel van opleidingen en speciale programma’s.

Een aantal jaar geleden creëerden we het B-Come programma, ontworpen om onze werknemers te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Om dit te bereiken werken we aan zowel technische competenties als soft skills, individueel en collectief. B-Come is een co-creatieproces en dat maakt het zo succesvol.

Een gezonde werk-privébalans

Bij Biocodex hechten we veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Samen met onze medewerkers denken we na over de beste oplossingen om dit te bereiken. We play collectively. We luisteren naar elkaar en zoeken samen naar oplossingen die deze uitdagende tijdsgeest van ons vraagt. Een voorbeeld hiervan is het uitwerken van een modern en solide thuiswerkbeleid.

Daarnaast nemen we ook tal van initiatieven om de mentale en fysieke gezondheid van onze medewerkers te bevorderen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een boodschap die we niet enkel uitdragen naar onze patiënten maar ook naar onze medewerkers.

Digitalisering

Biocodex is enkele jaren geleden begonnen met het digitaliseren van haar interne tools om de dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen, zodat onze teams zich kunnen concentreren op werk dat een echte meerwaarde oplevert.

Biocodex biedt vandaag een digitale werkomgeving die op elk niveau van de organisatie de ontwikkeling van vaardigheden en samenwerking bevordert dankzij speciale tools. Dit is het geval bij B-linked, een 360°-samenwerkingsplatform dat gebruikmaakt van de meest recente digitale technologieën om het werk zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Logo B-linked

Gelijke kansen

We shape fair relations. Daartoe engageren wij ons. We promoten diversiteit omdat we geloven dat het bijdraagt aan het welvaren van het bedrijf en van de wereld eromheen. Wij hebben behoefte aan specifieke talenten om ons bedrijf verder uit te breiden en ons aan te passen aan de zich voortdurend ontwikkelende markten en strategische behoeften.

Bij Biocodex verwerpen we elke vorm van discriminatie op basis van geslacht, leeftijd, achtergrond, beperking, nationaliteit of seksuele geaardheid. Wij zijn voorstander van diversiteit, omdat wij geloven dat deze een bron van rijkdom is voor het bedrijf.

Afhankelijk van de te vervullen functie krijgen zowel jonge afgestudeerden als senioren een kans om zich bij ons aan te sluiten. Voor iedereen zijn er gelijke kansen om vaardigheden te verrijken en expertises te verdiepen.