Werken bij Biocodex

HR Beleid

Ons human resources-beleid is gestoeld op de diepe overtuiging dat onze medewerkers aan de basis liggen van het succes van onze onderneming.

“Success depends on people”

Biocodex legt de nadruk op de ontwikkeling van elke werknemer, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Doorgroeien, zelfontwikkeling en zingeving dragen we hierbij hoog in het vaandel.
Wij zijn trots op onze inspanningen om een inspirerende en stimulerende werkomgeving te creëren die de loopbaanontwikkeling van onze werknemers ondersteunt en hun kwaliteit van leven bevordert.
Om de verdere groei van onze organisatie te ondersteunen zijn we voortdurend op zoek naar mensen die creatief, gemotiveerd en open-minded zijn. Het aantrekken en behouden van talent zien we als onze grootste opdracht binnen ons human resources-beleid

Unlock your talents

Om ons aan te kunnen passen aan de voortdurend ontwikkelende markt en ons bedrijf uit te kunnen breiden, hebben we specifieke talenten nodig. Hierbij vinden we persoonlijkheid en soft skills even belangrijk als technische kwalificaties en/of diploma’s. Het vermogen om te evolueren is essentieel voor wie wij zijn.

We vinden het belangrijk dezelfde taal te spreken over je te ontwikkelen competenties. Voor de hele groep ondersteunen we deze ontwikkeling door middel van het competentiemodel “Unlock your talents”.

Biocodex soft skills

Op lokaal niveau ondersteunen we onze medewerkers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling via ons programma “B-come”: become your best me.

Een gezonde werk-privébalans

Bij Biocodex hechten we veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Samen met onze medewerkers denken we na over de beste oplossingen om dit te bereiken. We play collectively. We luisteren naar elkaar en zoeken samen naar oplossingen die deze uitdagende tijdsgeest van ons vraagt. Een voorbeeld hiervan is het uitwerken van een modern en solide thuiswerkbeleid.

Daarnaast nemen we ook tal van initiatieven om de mentale en fysieke gezondheid van onze medewerkers te bevorderen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een boodschap die we niet enkel uitdragen naar onze patiënten maar ook naar onze medewerkers.

Digitalisering

Biocodex is enkele jaren geleden begonnen met het digitaliseren van haar interne tools om de dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen, zodat onze teams zich kunnen concentreren op werk dat een echte meerwaarde oplevert.

Biocodex biedt vandaag een digitale werkomgeving die op elk niveau van de organisatie de ontwikkeling van vaardigheden en samenwerking bevordert dankzij speciale tools. Dit is het geval bij B-linked, een 360°-samenwerkingsplatform dat gebruikmaakt van de meest recente digitale technologieën om het werk zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Logo B-linked

Gelijke kansen

We shape fair relations. Daartoe engageren wij ons. We promoten diversiteit omdat we geloven dat het bijdraagt aan het welvaren van het bedrijf en van de wereld eromheen. Wij hebben behoefte aan specifieke talenten om ons bedrijf verder uit te breiden en ons aan te passen aan de zich voortdurend ontwikkelende markten en strategische behoeften.

Bij Biocodex verwerpen we elke vorm van discriminatie op basis van geslacht, leeftijd, achtergrond, beperking, nationaliteit of seksuele geaardheid. Wij zijn voorstander van diversiteit, omdat wij geloven dat deze een bron van rijkdom is voor het bedrijf.

Afhankelijk van de te vervullen functie krijgen zowel jonge afgestudeerden als senioren een kans om zich bij ons aan te sluiten. Voor iedereen zijn er gelijke kansen om vaardigheden te verrijken en expertises te verdiepen.