Contact

Biocodex » Contact

Biocodex Benelux

Humaniteitslaan 292
1190 Brussel
België

Tél.:+32 (2) 370 47 90 – Fax: +32 (2) 370 47 94

Show on Maps

Contact forms


    “Deze pagina wordt aangeboden als een contactdienst en is geen vervanging van het advies van een arts. Biocodex kan niet antwoorden op vragen over algemene medische informatie of vragen over uw persoonlijke medische toestand. Als u vragen heeft over een specifieke medische aandoening, raadpleeg dan een professional uit de gezondheidszorg. Indien u bijwerkingen of kwaliteitsklachten in verband met Biocodex-producten wenst te melden of productgerelateerde vragen wenst te stellen, gelieve dan dit formulier te gebruiken door "bijwerkingen/kwaliteitsklachten/productgerelateerde vragen" te selecteren en uw naam (optioneel) en beroep te vermelden, de naam van het product, een omschrijving van de bijwerking(en)/kwaliteitsklachten/productgerelateerde vragen en informatie over de persoon die de bijwerkingen heeft ondervonden.”


    Als u contact wilt opnemen met de BIOCODEX Data Protection Officer (DPO) om uw GDPR-rechten uit te oefenen, een inbreuk in verband met persoonsgegevens te melden of voor een vraag met betrekking tot uw persoonsgegevens, stuur uw verzoek per e-mail naar dpo[at]biocodex.com (vervang "[at]" door "@") of per post naar: DPO BIOCODEX, 22 rue des Aqueducs, 94250 GENTILLY (Frankrijk). Om uw rechten uit te oefenen, kan een kopie van uw geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart of paspoort) worden gevraagd als de informatie die in uw verzoek is verstrekt niet met zekerheid kan worden geïdentificeerd (dit bewijs wordt aan het einde van uw verzoek verwijderd).

    De informatie die in dit formulier wordt verzameld, wordt alleen gebruikt om uw verzoek te verwerken (velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht). Klik hier voor meer informatie over de verwerking van uw gegevens en uw rechten.

    Ik accepteer dat er opnieuw contact wordt opgenomen: * JaNee

    captcha