Biocodex worldwide

Onze ontwikkeling

Met haar hoofdkantoor in Frankrijk heeft Biocodex haar geografische aanwezigheid de afgelopen tien jaar verder uitgebreid. Tegenwoordig is Biocodex via 16 aangesloten ondernemingen en langetermijnpartnerschappen actief in andere landen. Via dit internationale netwerk biedt Biocodex gezondheidsoplossingen aan patiënten in meer dan 100 landen.

Internationale uitbreiding van Biocodex

Wereldwijde aanwezigheid van Biocodex

Biocodex heeft dochterondernemingen in België, Canada, Mexico, Marokko, de Scandinavische landen (Finland, Zweden, Noorwegen, Estland, Letland en Litouwen), Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Turkije, Oekraïne en de Verenigde Staten.

Biocodex heeft het juiste evenwicht gevonden tussen het opbouwen van een wereldwijd netwerk en het behouden van een sterke lokale focus. Dankzij de combinatie van strategische lokale investeringen en zorgvuldig gekozen partnerschappen heeft Biocodex met succes wereldwijd kunnen uitbreiden.

Nicolas COUDURIER

Nicolas COUDURIER

Chief Executive Officer van BIOCODEX

“Onze gewaardeerde dochterondernemingen, werknemers en partners spelen een essentiële rol bij het behalen van onze ontwikkelingsdoelstellingen.”

Specificatie van de wereldwijde verkoop van Biocodex

Map of the world showing Biocodex's global sales breakdown for 2022 by geographical zones

Wereldwijde ontwikkeling van Biocodex

De ontwikkeling van Biocodex is nauw verbonden aan de eigen verantwoordelijkheid, de ondernemingszin en de wendbaarheid van haar werknemers. Wij zijn van mening dat teamwerk en betrokkenheid minstens zo belangrijk zijn als strategie.

Onze teams zetten zich in voor het versterken van:

  • de pijlers van Biocodex – de microbiota-missie, weesgeneesmiddelen en de gezondheid van vrouwen;
  • onze wereldwijde merken door een aansprekende digitale marketingstrategie;
  • onze partnerschappen met nieuwe productontwikkelingen.