Symbiosys

Alflorex+®

Alflorex+® is een voedingssupplement die onze unieke Bifidobacterium longum 35624®-stam bevat, gecombineerd met calcium*, voor darm- en spijsverteringscomfort.
*Calcium draagt bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen

De pluspunten :

Niet alle stammen zijn hetzelfde.
Elke stam is specifiek, zelfs binnen de groep bifidobacteriën. Alflorex+® is het enige product in Europa dat de Bifidobacterium longum 35624®-stam bevat, geïsoleerd uit het spijsverteringskanaal van een gezond individu. Stam 35624® is sinds 15 jaar het onderwerp van uitgebreid onderzoek door PrecisionBiotics in samenwerking met APC Microbiome Ireland, een van de meest toonaangevende onderzoekscentra op het gebied van het microbioom. Alflorex+® is glutenvrij, lactosevrij, zuivelvrij en bevat geen conserveringsmiddelen en soja. Het is geschikt voor vegetariërs en bij het FODMAP-dieet.

Gebruiksaanwijzing :

1 capsule per dag

Het is raadzaam om gedurende minstens 4 weken één capsule alflorex+® in te nemen op elk moment van de dag, met of zonder eten en met voldoende vloeistof. Na deze periode kan alflorex+® dagelijks worden ingenomen als onderdeel van een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Vraag je arts of apotheker om advies.

Meer info op :

Samenstelling :

BIFIDOBACTERIUM LONGUM 35624, MAISZETMEEL, HYDOXYCELLOSE, MAGNESIUMSTEARAAT, CALCIUMCARBONAAT
Alflorex+® is een voedingssupplement dat de unieke stam Bifidobacterium longum 35624® bevat, aanbevolen door de Wereldorganisatie voor Gastro-enterologie (WGO).
Elke capsule bevat 1 miljard Bifidobacterium longum 35624®.