Biocodex » Onze producten » Gezondheid van de vrouwen » Galactogil Lactation

Galactogil Lactation

Drinkbare oplossing.

Ontdek GALACTOGIL LACTATION, een unieke combinatie van geconcentreerde extracten van gerstemout, van venkelzaad die de productie van moedermelk ondersteunen, van groene anijs en van calcium. GALACTOGIL LACTATION stimuleert de melkproductie voor langdurige borstvoeding. 88% van de vrouwen is tevreden na gebruik.*

Doos met 24 zakjes van 3g. CNK-code: 3119-542

Verkrijgbaar in de apotheek en drogisterij

Volgens 90% van de vrouwen

Verloopt het geven van borstvoeding goed met GALACTOGIL LACTATION.

Volgens 88% van de vrouwen

Wordt er eenvoudig nieuwe melk aangemaakt na iedere voeding.

Volgens 83% van de vrouwen

is de hoeveelheid melk voldoende voor iedere voeding.

88% van de vrouwen zijn tevreden over GALACTOGIL LACTATION en zouden het aanraden.*

*Observationele klinische test onder medisch toezicht: GALACTOGIL LACTATION is bedoeld om de melkproductie te stimuleren bij vrouwen die borstvoeding geven. Open-label multicentrische test onder toezicht van 2 kinderartsen en 2 verloskundigen bij 60 vrouwen die borstvoeding geven in Frankrijk. N = 43 einde van de studie, 15 dagen behandeling. Inname van GALACTOGIL LACTATION door groep A (n=24) van D0 tot D15 en door groep B (n=19) van D15 tot D30. Rapport IPRS_CAGALACTO_14_FR; 2015

Samenstelling

Gerstemoutextract 3000 mg, venkelextract 195 mg, extract van groene anijs 183 mg, calcium 120 mg 15%

Gebruiksadvies

Het wordt aangeraden drie keer per dag (ochtend, middag, avond) één zakje in te nemen gedurende 8 dagen, indien nodig te verlengen met eenzelfde periode. Op te lossen in een warme of koude drank.

Gebruiksvoorzorgen

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Te gebruiken als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Koel bewaren. GALACTOGIL LACTATION niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. GALACTOGIL LACTATION bevat per zakje 2,5 g suiker. Hiermee moet rekening worden gehouden bij een suikerarm dieet of diabetes.

FAQ

Mag ik Galactogil Lactation blijven doornemen?

Ja, het is mogelijk om GALACTOGIL LACTATION te blijven doornemen.

Hoe moet ik Galactogil Lactation innemen?

Het wordt aangeraden 3 keer per dag (ochtend, middag, avond) 1 zakje in te nemen gedurende 8 dagen, indien nodig te verlengen met eenzelfde periode. Op te lossen in een warme of koude drank.

Is Galactogil Lactation geschikt voor diabetici?

Nee, GALACTOGIL LACTATION is niet geschikt voor diabetici.

**VWR: Voedingswaardereferentie