Contact

Biocodex » Contact

Biocodex Benelux

Square Marie Curie 20
1070 BRUSSELS
BELGIUM

Tél.:+32 (2) 370 47 90 – Fax: +32 (2) 370 47 94

Show on Maps

Contact forms

    “Deze pagina wordt aangeboden als een contactdienst en is geen vervanging van het advies van een arts. Biocodex kan niet antwoorden op vragen over algemene medische informatie of vragen over uw persoonlijke medische toestand. Als u vragen heeft over een specifieke medische aandoening, raadpleeg dan een professional uit de gezondheidszorg. Indien u bijwerkingen of kwaliteitsklachten in verband met Biocodex-producten wenst te melden of productgerelateerde vragen wenst te stellen, gelieve dan dit formulier te gebruiken door "bijwerkingen/kwaliteitsklachten/productgerelateerde vragen" te selecteren en uw naam (optioneel) en beroep te vermelden, de naam van het product, een omschrijving van de bijwerking(en)/kwaliteitsklachten/productgerelateerde vragen en informatie over de persoon die de bijwerkingen heeft ondervonden.”

    Als u contact wilt opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming (DPO) van Biocodex voor een vraag over uw gegevens, kunt u dit formulier gebruiken door het thema "Vraag/uitoefening van rechten over persoonsgegevens (GDPR)" te selecteren. Om uw rechten op uw gegevens uit te oefenen, gelieve naast uw verzoek een kopie van een geldig identiteitsdocument (identiteitskaart of paspoort) bij te voegen, tenzij de in uw verzoek meegedeelde elementen toelaten om u met zekerheid te identificeren.

    De hieronder verzamelde gegevens worden alleen gebruikt om uw verzoek te verwerken. Klik hier om meer te weten te komen over de verwerking van uw gegevens en uw rechten.

    Ik accepteer dat er opnieuw contact wordt opgenomen: * JaNee